Najnowsze artykuły

Najlepsze pomysły na catering dla...

Nie ma lepszego sposobu na świętowanie imprezy absolwenckiej niż traktowanie świeżych absolwentów do ich ulubionych potraw. Ponieważ jest to duża...

Czytaj Więcej

Menu Brunch

Powrót do bufetów | Wyświetl menu w formacie PDF

Możesz również rozważyć:

  • Świeżo parzona kawa zwykła i bezkofeinowa z różnymi herbatami, śmietanką, cukrem, sztucznym słodzikiem, filiżankami do kawy i mieszadełkami @ $2.00 za osobę.
  • Schłodzone karafki soku pomarańczowego Tropicana i soku żurawinowego Ocean Spray @ 1,75 USD za osobę.
  • Świeżo wypiekane Quiche 9" z wybranym nadzieniem @ 24,95 USD za sztukę. (przygotowane w szklanym naczyniu Pyrex)

Podstawy

Kosz Pieczywa

Świeżo wypiekane bajgle * mini croissanty * chleb bananowo-orzechowy

Gorący bufet śniadaniowy

Puszysta jajecznica

Texas Style French Toast z syropem klonowym

Apple Wood Smoked Bacon

Grillowana kiełbasa śniadaniowa

Ziemniaki smażone w domu

Świeżo przygotowane sałatki dekorowane na porcelanowych półmiskach

Sałatka z tuńczyka * Sałatka z kurczaka

Sałatka makaronowa Vinaigrette

Wiosenna zielona sałatka z prażonymi migdałami i mandarynkowymi pomarańczami

Lekki cytrusowy sos winegret

Świeże owoce i sałatka jagodowa

$19.95 za osobę / Minimum 35 osób

Wliczone w cenę pakietu:

  • Standardowe jednorazowe talerze, przybory kuchenne, serwetki.
  • Naczynia do zapiekania ze stali nierdzewnej, steryno, naczynia do serwowania.
  • Wszystkie zimne dania serwowane na białych porcelanowych półmiskach.

Bufety brunchowe 1

Bufet Brunchowy "Trochę bardziej lunchowy"

Sałatka z kuskusem izraelskim, szpinakiem, jagodami i orzechami włoskimi

Świeża sałatka z mozzarellą z plasterkami pomidorów winogronowych, lekki sos Pesto

Świeże owoce i jagody

Różne kanapki z mini croissantami
(sałatka z krewetek, sałatka z kurczaka, sałatka jajeczna)

Wybór jednego dania z makaronu

Ravioli z suszonymi pomidorami i serem mascarpone w sosie śmietanowym z pieczonej papryki

Mezze Rigatoni Ala Vodka z grillowanym kurczakiem, groszkiem i prosciutto

Tortellini Alfredo z serem trójkolorowym i świeżymi warzywami

Penne z gotowanym szpinakiem, suszonymi pomidorami, sercami karczochów w bulionie z pieczonym czosnkiem i pomidorami

Różne rodzaje świeżo wypiekanych Quiche

Frittata z białek jaj ze szpinakiem, grzybami i serem Feta

Grillowany łosoś we florentynie

Rolada z piersi kurczaka z brokułami Rabe, kruszoną kiełbasą i świeżą mozzarellą

Koszyk wypieków

Świeżo wypiekane mini croissanty * chleb bananowy z orzechami * mini owoce i sery duńskie

$26.95 za osobę / Minimum 35 osób

Wliczone w cenę pakietu:

  • Standardowe jednorazowe talerze, przybory kuchenne, serwetki.
  • Naczynia do zapiekania ze stali nierdzewnej, steryno, naczynia do serwowania.
  • Wszystkie zimne dania serwowane na białych porcelanowych półmiskach.

Bufety brunchowe 2

"Deluxe Brunch Buffet

Sałatka izraelska z kuskusem, szpinakiem, jagodami i orzechami włoskimi

Świeża sałatka Mozzarella z plasterkami pomidorów winogronowych, lekki sos Pesto

Świeża sałatka Cezar

Świeże owoce i jagody

Świeży boczniak w plastrach z sałatą, pomidorami, cebulą i kaparami

Stacja Omlet

Nasz szef kuchni przygotuje świeże jajka i omlety na zamówienie dla Twoich gości!

Nadzienia: Lox, Bekon, Szynka, Szpinak, Brokuły, Pieczarki, Papryka, Cebula, Ser Feta, Ser Cheddar

Bekon wędzony drewnem jabłoniowym

Grillowana kiełbasa śniadaniowa

Zapiekanka domowa z jukon gold i słodkich ziemniaków

Koszyk wypieków

Świeżo wypiekane mini rogaliki * chleb bananowy z orzechami * różne rodzaje Rugelach * świeżo wypiekane bajgle

Gorące dania obiadowe

Grillowany łosoś teriyaki z salsą z mango

Do wyboru jedno danie z kurczaka

Jeden makaron do wyboru

$32.95 za osobę + koszty szefa kuchni / Minimum 35 osób

Wliczone w cenę pakietu:

  • Ulepszone talerze jednorazoweDeluxe, przybory kuchenne, serwetki.
  • Naczynia do zapiekania ze stali nierdzewnej, palnik, naczynia do serwowania.
  • Wszystkie zimne dania na białych porcelanowych półmiskach.
  • Świeżo parzona kawa zwykła i bezkofeinowa, różne rodzaje herbat, śmietanka, cukier, sztuczny słodzik, filiżanki do kawy i mieszadełka.
  • Schłodzone karafki soku pomarańczowego Tropicana i soku żurawinowego Ocean Spray.

Brunch to zestaw dań śniadaniowych i obiadowych serwowanych zazwyczaj od połowy do późnego ranka, łączący w sobie zarówno dania pikantne, jak i słodkie.

Termin ten pojawił się po raz pierwszy w 1895 r. w artykule w "Hunter's Weekly" jako apel o unormowanie późnego porannego posiłku, który zaspokoiłby potrzeby śpiochów i niedzielnych wiernych. Być może jego pierwotne znaczenie było wąskie, ale brunch to posiłek, który można interpretować na wiele sposobów, w zależności od regionu, w którym jest serwowany, oraz od osobistych upodobań.

Brunch może składać się z krótkiej listy dań lub obejmować rozbudowany bufet, może zawierać alkohol i nie jest już serwowany wyłącznie w niedzielne poranki.